For sales/support call us at: (+5999) 864 64 64

SCHOON AAN DE START VAN DE BASEBALL WEEK

SCHOON AAN DE START VAN DE BASEBALL WEEK

WILLEMSTAD- 24 november 2016 – De eerste week van december staat geheel in het teken van Baseball tijdens de Blue Bay Curaçao Baseball Week. Partner Bay West maakt voor de gelegenheid het Tio Daou stadion in Sta. Rosa schoon.

Bay West levert naast een breed scala aan horeca, schoonmaak en kantoor artikelen ook gespecialiseerde schoonmaak diensten. Komende week maakt het bedrijf het stadion klaar voor de Baseball Week, waar gerenommeerde baseball spelers clinics geven en wedstrijden spelen.

Het Tio Daou stadion wordt gedurende het jaar gebruikt voor diverse wedstrijden maar heeft als hoogtepunt de jaarlijkse Baseball Week. De stoelen, het dak, de toiletten en perslocaties worden onder handen genomen door de schoonmaak specialisten van Bay West.

Michel Huiberts, directeur van Bay West en trotse sponsor kijkt ook uit naar het evenement. “We weten dat Curaçao en Baseball vaak in hand in hand gaan, het eiland staat er enorm om bekend en heeft al vele helden voortgebracht. We zijn erg gemotiveerd om, naast de investering in het Curaçaose Baseball, het stadion ‘limpi, limpi’ te maken voor dit bijzondere evenement. De schoonmaak medewerkers van Bay West zijn allemaal professioneel en weten wat ze doen. Iedereen kan straks op een frisse bank de wedstrijden en clinics bekijken.” Aldus Huiberts.

De Baseball Week gaat van start op 28 november met op vrijdagavond 2 december de ballpark night, waarbij gerenommeerde Baseball spelers allerlei activiteiten begeleiden en waarbij ze zelf ook meedoen aan een wedstrijd! Het evenement is toegankelijk voor jong en oud. Tickets zijn verkrijgbaar bij Van Den Tweel Zeelandia, Bruna, Mensings Caminada, 24 uur uit de muur, Beep Beep tankstation en www.ticketscaribbean.com. Reguliere tickets kosten: NAf. 20,- (kinderen van 4 tot 16 jaar & 65+: NAf. 10,-) en Premium kaarten zijn verkrijgbaar voor NAf. 50,- (inclusief vele extra voordelen). Op www.curacaobaseballweek.com en www.facebook.com/curacaobaseballweek is meer informatie te vinden.